© 2020 www.wayersfantasy.hu

PARTNEREK:

szerepjatekosok.hu
VisszaCímkék:tájékoztatásköszöntéswayersfantasy
Wayersfantasy, 2020-02-22

2


A wayersfantasy.hu összegyűjti az összes nyomtatásban megjelent írást, és kiegészítve a beküldött művekkel, egy olyan adatbázist igyekszik létrehozni, amelyben bármely általad kedvelt karakterre rászűrve, elolvashatsz minden írást, amiben szerepelt eddig. (Az adatbázis napról napra frissül, ezért érdemes időnként vissza-visszatekinteni, és újabb keresést lefuttatni. Bővebben: Könyvtár menüpont.)

Ha műveid közzétételén kívül szeretnéd azokat más írók írásaival megmérettetni, akkor a rendszeresen meghirdetett pályázatokon való részvétellel erre is alkalmad nyílik. Minden pályaműved 10-100 közötti pontszámmal lesz értékelve (több beküldött mű esetén a legjobbra értékelt számít), ami alapján helyezést érhetsz el a Ranglistán, és ezáltal értékes különdíjakban részesülhetsz. (Az egyes pályázatokra a határidő lejárta után is lehet beküldeni műveket, amik szintén értékelve lesznek, ezáltal a ranglistás helyezéseden utólag is javíthatsz, az adott pályázaton meghirdetett díjazás azonban csak a határidőben beérkezett írásokra vonatkozik. Bővebben: Pályázat menüpont.)

A weboldal elsősorban fantasy és sci-fi témájú írásokat jelentet meg, de ha a formai követelményeknek megfelel, bármilyen témájú szerzemény feltöltésre kerülhet. Emellett lehetőség van blog indítására is, amivel a cikkíró – az előzőekben ismertetett módon - szintén bevételhez juthat.

Műveidet és cikkedet küldd az info@wayersfantasy.hu e-mail címre (ne felejtsd megadni a megjelenítendő szerzői nevet, illetve az írás címét). Miután írásod korrektúrát követően felkerül az oldalra, arról értesítést kapsz.


Az írás magányos foglalkozás. Nagyon fontos, ha van valaki, aki hisz az emberben. Nem kell szónokolnia róla: rendszerint az is elég, ha hisz. - Stephen KingElőző oldal