Fekonya Róbert: Rémálom

A Föld haldoklik, és ez a hely leendő hullája.

Vince végigtekintett a tájon, és nem akart hinni szemének. Zöld fák, tavak, városok képe nem is tűnhetett távolabbinak.

Ez a fegyver... Hatása semmihez sem volt hasonló. Egy bomba elpusztítja a világ részeit, de ez... Megtörte a valóságot. A kozmosz kötéseit. Szétszaggatott minden logikát és normát.

A föld lüktető hússá vált, szervei elszórva a végtelen horizonton. Sötét lepett be mindent, de a részletek gyomorforgató tökéletességig látszódtak.

Vince sípoló hangot hallott. Egész teste a furcsa jelenség irányába fordult. A forrását egy vörös domboldalhoz vezette vissza. Felületének kacskaringós mintái a bélrendszerre emlékeztették. Oldalán egy fénydobozra lett figyelmes. Vakító fehér fény, mely vízszintes sugárban terült el a tájon...

A teljes írás elolvasása

Pozsonyi Valentina: Stephanie

5:00-kor csörgött az órám. Nem akartam elkésni az első nap a suliból, ezért gyorsan felöltöztem és bekaptam pár szelet sütit, amit a konyhában találtam. Felvettem a táskám, és mint mindig, most is kiszúrta a szemem az a lyuk rajta. Idén be kell szereznem egy újat!

Épp a cipőmet kötöttem, és hallottam, hogy jön le valaki a lépcsőn.

- Elmentél volna köszönés nélkül? – Az utolsó csomót kötöttem, amikor megfordultam, és hanyatt estem.

- Huh… anya, a szívbajt hoztad rám!

A teljes írás elolvasása

R. P. Deadline: Démon

Félelmetes volt.

Meztelen, tökéletes teste beborította az egész látómezőm, így semmit sem láthattam abból, ami a háta mögött történt. Csak a dobhártyaszaggató, szívbe markoló halálsikolyok hallatszottak, amelyek egészen a tudatom legmélyéig hatoltak.

Próbáltam becsukni a szemem, hogy semmit se lássak, és befogni a fülem, hogy semmit se halljak, de az erős varázslat, ami ellen képtelen voltam dacolni, a földhöz szegezett, és moccanni sem bírtam tőle. Még a levegővétel is nehezemre esett, pedig a rajtam elhatalmasodó rettegés arra ösztökélt, hogy zihálva levegő után kapkodjak.

A teljes írás elolvasása

© 2017 www.wayersfantasy.hu