Írások beküldése: info@wayersfantasy.hu

Játékszabályzat

Játékosok

Sorsolás

Nyeremények

Játékszabályzat

A játék résztvevői

A „Minden napra egy novella” játékban azok vehetnek részt, akiknek legalább egy írásuk megjelent a weboldalon. A játékosok a műveik mellett szerzőként megjelenő névvel szerepelnek (több néven publikált írók csak egy névvel játszhatnak).

Nyeremények

A játék során 10 különböző nyereményért játszhatnak a játékosok. A nyeremények értéke sorszámaikkal egyenes arányban növekszik, vagyis a legértékesebb nyeremény a tízedik, azonban megnyerni is azt a legnehezebb.

A játék menete

A nyeremények fényképét puzzle darabkákból lehet összetenni. Minél értékesebb egy nyeremény, annál több darabka szükséges a teljes kép összerakásához (az első nyeremény 4, a tízedik pedig már 18 darabból áll, összesen 100 puzzle darab van a játékban).

A játékosok hetente kapnak egy (vagy több) véletlenül kiválasztott puzzle darabot. Amelyik nyereményhez tartozik az adott darabka, azért a játékos harcba szállhat a nyeremény sorsolásakor.

Ugyanazt a darabkát a játékos többször is megkaphatja, azonban a feleslegessé vált darabkák beválthatók olyanra, ami még hiányzik a játékos gyűjteményéből (100 felesleges darabért jár egy új).

Sorsolás

Ha egy játékos valamelyik nyereményhez olyan puzzle darabot talál, ami még egyetlen másik játékos gyűjteményében sem szerepel, az a főoldalon is megjelenik az adott nyeremény képénél. Ha egy nyeremény összes darabkája összegyűl (akár egy, akár több játékos által), akkor az a nyeremény kisorsolásra kerül azok között, akik legalább egy darabkával rendelkeznek annak a nyereménynek a képéből (azonban minél több egyedi darabkával rendelkezik egy játékos az adott nyeremény képéből, esélyei annál nagyobbak).

A sorsolást követően a nyeremény helyére egy másik kerül, a régihez tartozó puzzle darabkák pedig feleslegessé változnak, vagyis beválthatóvá válnak egy új, a játékos gyűjteményében még nem szereplő darabra.

Plusz darabok

Egy játékos annyi puzzle darabkát kap hetente, amennyi írása megjelent a weboldalon, vagyis akár húszat is.

Ha a játékos egy Wayers világán játszódó története kerül fel a weboldalra, azért 1 helyett 3 puzzle darabka jár (természetesen írásonként 3 darab).

Játékosok

Elin Pilad

Összegyűjtött darabok: 31 (Felesleges darabok: 17)

Frank H. Grand

Összegyűjtött darabok: 14 (Felesleges darabok: 1)

Dénes Csaba Antal

Összegyűjtött darabok: 13 (Felesleges darabok: 11)

Matt Preca

Összegyűjtött darabok: 13 (Felesleges darabok: 5)

Sándor Karina

Összegyűjtött darabok: 11 (Felesleges darabok: 7)

Molnár Gergő

Összegyűjtött darabok: 9 (Felesleges darabok: 0)

Doroty

Összegyűjtött darabok: 5 (Felesleges darabok: 1)

Eva Benet

Összegyűjtött darabok: 5 (Felesleges darabok: 1)

Sorsolás

2017. 08. 06. Nyeremény szintje: 2. Nyertes: Dénes Csaba Antal

2017. 07. 28. Nyeremény szintje: 3. Nyertes: Elin Pilad