© 2020 wayersfantasy.hu

PARTNEREK:

szerepjatekosok.hu

Szabályzat:

  • A wayersfantasy.hu nyereményjátékában feltétel nélkül bárki részt vehet.

  • Az oldal alján naponta egy új kérdés jelenik meg, amelyre minden esetben meg lehet találni a választ a weboldalon. Aki helyes választ adott a kérdésre, kap egy pontot. Az aktuális játék nyereményét az nyeri, aki a játék zárásakor a legtöbb ponttal rendelkezik.

  • A nyertes pontjai elvesznek, a többi játékos pontjai azonban megmaradnak a következő játék idejére is. Ha úgy érzed, pontjaid nem elegendőek, extra kérdéseket vásárolhatsz a weboldalon gyűjthető WF pontokból (bővebben Pontgyűjtés).

Aktuális nyeremény: Harry Potter és az azkabani fogoly (illusztrált kiadás)

A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha.

Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott.Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.

Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.

A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.


Vasárnapi bónusz kérdés: Melyik a kedvenc könyvsorozatod?


Az aktuális játék zárása: 2020.03.31. éjfél


A játékkal kapcsolatban az info@wayersfantasy.hu e-mail címen érdeklődhetsz.