PARTNEREK:


Beholder Kft.

Colin J. Fayard

szerepjatekosok.hu

Szukits Könyvkiadó Kft.


Májusi nyereményjáték

Töltsd ki a kérdőívet, kérj támogatást családtagjaidtól, ismerőseidtől, gyűjtsd a pontokat, és nyerd meg az általad választott könyvet!


Szabályzat:

  • Töltsd ki a kérdőívet, válaszaidat küldd az info@wayersfantasy.hu e-mail címre. Minden válaszért 1 pont jár. Ne felejtsd el megadni, melyik könyvet szeretnéd megnyerni!

  • 5 bónuszpontot kaphatsz, ha beküldesz egy saját írást, illetve 3 bónuszpontot ér, ha egy saját cikket küldesz be. Ezek az 1999. évi LXXVI. törvény szerint kerülnek ki az oldalra.

  • Mozgósítsd családtagjaidat, kérd meg ismerőseidet, hogy töltsék ki ők is a kérdőívet, az "Ajánló személy e-mail címe" helyén pedig adják meg a te e-mail címedet. Mindenki, aki itt megadja az e-mail címedet, amellett, hogy részt vesz a játékban, szintén pontokat gyűjt, a te pontjaid pedig összeszorzódnak ezekkel.

  • Nem szükséges minden kérdésre választ adnod, de érdemes, mert az így gyűjtött pontok fognak később hatványozódni. Pontjaid csak annak a pontjaival szorzódnak, aki megadja a te e-mail címed, amin korábban beküldted a kérdőívet!

  • A pontokat időrendben kapod meg, tehát érdemes taktikáznod, hogy mikor gyűjtesz plusz pontot, és mikor aktivizálod ismerőseidet ("matekzsenik" előnyben). A játék május 31. éjfélig tart, aki ebben a pillanatban a legtöbb ponttal rendelkezik, az megnyeri az általa választott könyvet.

  • Összegyűjtött pontjaid, amelyekkel a nyereményért szálsz harcba, nem egyeznek meg a Pontgyűjtés oldalon lekérdezhető WF pontokkal!

  • A nyereményjátékban nincs konkrét nyeremény. A kérdőív során neked kell megadnod, hogy melyik könyvet szeretnéd megnyerni. A kikötés, hogy a megadott könyv legyen magyar nyelvű, és megjelenési dátuma 2018. 01. 01. utáni legyen.
A játékkal kapcsolatban az info@wayersfantasy.hu e-mail címen érdeklődhetsz.