PARTNEREK:


Beholder Kft.

Colin J. Fayard

szerepjatekosok.hu

Szukits Könyvkiadó Kft.


Kedves Pályázók!Május 31-én lezárult a Világok harca címmel meghirdetett I. Wayersfantasy novellapályázat.

Számos írás érkezett a felhívásra, mindegyik egyedi és önmagában különleges mű. Formailag, tartalmilag mindegyik novella más, a szerző saját gondolatait, személyiségét tükrözi. Mindenkinek szimpatikus, „igazságos” sorrendet alkotni ezáltal lehetetlen, hiszen az író számára a saját alkotása az, ami szerinte a kiírásnak a legmegfelelőbb.

Sajnos vannak olyanok, akik nehezebben viselik a kritikát, a véleménynyilvánítást, de vállalva a kockázatot, hogy lesznek, akik neheztelnek majd ránk, és nem értenek egyet a döntésünkkel, a beérkezett műveket három csoportba osztottuk.

Az első csoportba kerültek azok az írások, amelyek alkotói még nagyon messze vannak attól, hogy publikálható művet hozzanak létre. Az ő esetükben rövid javaslatokat tettünk, hogy mire kellene figyelniük a jövőben.

Szerencsére az első csoportba kevesen kerültek, a legtöbben a második csoportba lettek beosztva. Az ő műveikből az derül ki, hogy – bár rengeteget kell még fejlődniük – van érzékük az íráshoz. Nekik egyedi ajánlatokat tettünk, és bízunk benne, hogy minél többen élnek majd vele.

A harmadik csoportban vannak azok, akiknek a beküldött írása – apró javításokkal – akár már publikálható is lenne. Számukra különleges ajánlatot tartogatunk.

Ahogy anno a Köszöntőben írtuk: „Minden egyes gondolat értékkel bírhat egy másik ember számára.”, vagyis az, hogy egy írás nem a várt eredményt hozta, még nem jelenti azt, hogy értéktelen lenne, és kukázni kéne. Ha a célod az, hogy író legyél, akkor folyamatosan tanulnod kell, gyakorolni, a kudarcokból építkezni, a sikereket megbecsülni. Még a legtehetségesebb, legtapasztaltabb íróknak is van hova fejlődniük, de magától ez nem megy végbe, ezért tenni kell.

Az értékeléseket folyamatosan, kedd (07.07) éjfélig mindenki számára elküldjük e-mailben, és itt is megtekinthető lesz.E-mail cím: